Κανονικά η συνεδρίαση της Ολομέλειας το απόγευμα για τον προϋπολογισμό

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ψηφοφορία επί του κρατικού προϋπολογισμού 2021.

Η σύσκεψη των αρχηγών ή εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 11.50, στο κτίριο της Βουλής, χωρίς να γίνουν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωσή της από τους συμμετέχοντες.

Όπως έγινε γνωστό, η συνεδρίαση του Σώματος το απόγευμα θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα από το προγραμματισμένο, δηλαδή στις 14.30. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος θα συναντηθεί λίγο πριν από την έναρξη της Ολομέλειας, στις 14.15, με τους βουλευτές του κόμματος για συντονισμό και λήψη τελικών αποφάσεων ενόψει της συζήτησης, στο Συνεδριακό Κέντρο όπου συνεδριάζει η Βουλή.

Το σκηνικό παραμένει ρευστό, ενώ σε περίπτωση καταψήφισης του προϋπολογισμού η Κυβέρνηση έχει περιθώριο 45 ημερών για να καταθέσει τροποποιημένο κρατικό προϋπολογισμό. Αν καταψηφιστεί και o τροποποιημένος προϋπολογισμός, τότε θα προχωρήσει η διαδικασία με τα δωδεκατημόρια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s