Αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας που αγνοείται από χθες στη περιοχή των Φοινικούδων

Αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή των Φοινικούδων, στην Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Ερευνάς και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, αναφέρεται ότι «οι επιχειρήσεις έρευνας για εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 70 ετών που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Ιανουαρίου 2021, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Λάρνακας, έχουν διακοπεί με το τελευταίο φως της ημέρας, χωρίς δυστυχώς, να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο πρόσωπο».

Προστίθεται ότι «κατά την σημερινή επιχείρηση, συμμετείχαν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η Πολιτική Άμυνα με ομάδες έρευνας ακτής, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντική ομάδα δυτών με σκάφος, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων, καθώς και Drones του ΚΣΕΔ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν αύριο το πρωί 19 Ιανουαρίου, σε έκταση που οι καιρικές συνθήκες θα το επιτρέπουν».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s