Κατάθεση στην Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των καταγγελιών της Ά. Ελευθερίου έδωσε ο Πρόεδρος της ΣΚΟΚ

Κατάθεση στην Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των καταγγελιών της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου Τζιοβάνης Σαββίδης, όπως ο ίδιος δήλωσε στο ΚΥΠΕ.

Ερωτηθείς για την υπόθεση των καταγγελιών της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου  για σεξουαλική κακοποίηση, ο κ. Σαββίδης είπε ότι ο ίδιος πήγε σήμερα στην Αστυνομία. «Έχω δώσει κατάθεση, η οποία έχει σχέση με το θέμα και τώρα είναι δουλειά της Αστυνομίας να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Πρόεδρος της ΣΚΟΚ είπε ότι «κλήθηκα γιατί γνωρίζω κάποιες άλλες περιπτώσεις και ήταν καλό να το γνωρίζει η Αστυνομία».

Σε ερώτηση αν ως Ομοσπονδία έχουν κάποιο πρωτόκολλο αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών,  ο κ. Σαββίδης είπε ότι ως Ομοσπονδία έχουν κάποια πρωτόκολλα σε συνεργασία με τον ΚΟΑ. Πρόσθεσε ότι ως Ομοσπονδία θα εφαρμόζουν ακόμα ένα πρωτόκολλο, σύμφωνα με το οποίο θα υπάρξει ένα άτομο που θα είναι κάτι σαν παρατηρητής της Ομοσπονδίας και αν διαπιστώσει οτιδήποτε θα το μαθαίνει το Συμβούλιο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η ειδική ανακριτική ομάδα, η οποία έχει συσταθεί, διερευνά τις καταγγελίες και δεν θα γίνει καμία δήλωση προς το παρόν στάδιο.

Η Κύπρια Ολυμπιονίκης έδωσε ήδη κατάθεση στην Αστυνομία αναφορικά με τις καταγγελίες της για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού, πριν από κάποια χρόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s