ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη μάχη των εκλογών ο Ανδρέας Τταουξιής

Αρκετό το νεαρό αίμα και το «άρωμα ανανέωσης» στο ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ στη Λάρνακα.

Ο Ανδρέας Τταουξιής ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (22/01) την εξαγγελία της δικής του υποψηφιότητας και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα γενιά.

Αννίτα Δημητρίου, Μάκης Γεωργίου, Άννα Κοσμά, Πρόδρομος Π. Αλαμπρίτης και Παντελής Ποιητής, οι υπόλοιποι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της Λάρνακας.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι,

Παρά το γεγονός πως η βαρύτητα των σκέψεων μας δεν εστιάζει ακόμη στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν κανονικά.

Είναι λοιπόν στιγμές κρίσης σαν αυτή που διερχόμαστε, που αναδεικνύεται η μεγάλη σημασία της αποτελεσματικής εκπροσώπησης, και οφείλουμε περισσότερο από ποτέ να συμμετέχουμε ενεργά. Οφείλω λοιπόν σήμερα, 4 μήνες πριν, να σας ενημερώσω και επίσημα για την απόφαση μου να διεκδικήσω κοινοβουλευτική έδρα στις Βουλευτικές Εκλογές της 30ης Μαΐου 2021, για την Επαρχία Λάρνακας, στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Μετά από σοβαρή σκέψη και αρκετές τιμητικές παροτρύνσεις που έλαβα, αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω ουσιαστικά στη νομοθετική εξουσία. Θέλω να πιστεύω ότι στη μεγάλη πλειονότητα από εσάς, δεν συστήνομαι για πρώτη φορά σήμερα. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από την εφηβική ηλικία και εκ τότε προσπαθώ αδιάκοπα να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για το καλό του τόπου και των συνανθρώπων μου.

Η πορεία μου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την συμμετοχή μου στην Επαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών, στο Συμβούλιο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων, σε Διεθνείς Οργανώσεις και συνέδρια, σε φιλανθρωπικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις, Συμβούλια ΜΚΟ και ως Βουλευτής της 1ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων. Παράλληλα, συμμετείχα σε όλα τα επίπεδα εκπροσώπησης της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού και τώρα συνεχίζω ως εκλεγμένο Μέλος στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗ.ΣΥ.

Την τελευταία πενταετία, έχω την τιμή να υπηρετώ ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρνακας, μια θητεία που με γέμισε γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορώ πραγματικά να διεκδικήσω αποτελεσματικές αλλαγές προς όφελος της πατρίδας, της κοινωνίας, των επιχειρήσεων, της νέας γενιάς και του συνόλου της επαρχίας Λάρνακας.Σίγουρα τα σημερινά δεδομένα δεν είναι εύκολα σε πολλά επίπεδα, ειδικά τα τελευταία γεγονότα διαφθοράς μας αποδεικνύουν ξανά την αναγκαιότητα ανανέωσης.

Θέλω να ξέρετε, ότι ως νέος άνθρωπος αντιλαμβάνομαι διπλά την ευθύνη που έχω απέναντι στη γενιά μου. Τη γενιά που ταλαιπωρείται καθημερινά χωρίς να έχει κανένα ρόλο ή λόγο στη δημιουργία των συνθηκών που οδήγησαν στις κρίσεις που βιώνουμε. Σας υπόσχομαι λοιπόν ότι με όρεξη και δυναμισμό, με νέες αλλά πάντοτε ρεαλιστικές ιδέες, θα διεκδικήσω και θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου ώστε να φέρω εις πέρας τις αλλαγές που συζητώ καθημερινά μαζί σας.

Τις βελτιώσεις που έχει ανάγκη το σύνολο των πολιτών και ιδιαίτερα οι συμπολίτες μου.Φίλες και φίλοι, η πολιτική καθορίζει την καθημερινότητα και το μέλλον μας. Αν δεν ασχοληθούμε εμείς κάποιοι άλλοι θα το κάνουν και οι αποφάσεις τους θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις δικές μας δουλειές, τις δικές μας οικογένειες, είτε το θέλουμε είτε όχι.

Είναι πλέον κατανοητό, πως επιβάλλεται να δοθεί βήμα σε νέα και καθαρά πρόσωπα, με σκοπό, σταδιακά να πάρουμε τη χώρα και τον τόπο μας μπροστά. Ταυτόχρονα, ωφείλουμε να σκεφτούμε σοβαρά τις επιλογές και να μην ρισκάρουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια.

Σας ζητώ λοιπόν με τη ψήφο σας, να μου δώσετε τη δύναμη να διεκδικήσω και να πράξω αυτά που όλοι θέλουμε, να μου δώσετε την ευκαιρία να προσπαθήσω για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.Παραμένω στην διάθεση του οποιουδήποτε, μέσα στα πλαίσια που επιτρέπουν οι συνθήκες, να συζητήσουμε και να παραθέσω τις θέσεις και τη φιλοσοφία μου.

Κλείνοντας, απευθύνω πρόσκληση σε όσες και όσους επιθυμούν να στηρίξουν πιο ενεργά αυτή τη προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ακόμα και η ελάχιστη συμβολή σας είναι για μένα μεγάλη.

Σας ευχαριστώ! Μαζί, θα τα καταφέρουμε!

#ηΔικήΣουΦωνή#ΣτηνΕπόμενηΒουλή ».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s