ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Βγαίνει μπροστά ο Κλεάνθης Κουτσόφτας

Ο χορός των επίσημων εξαγγελιών των υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαϊου 2021 ξεκίνησε.

Εν μέσω πανδημίας και παρά τις αντιξοότητες της εποχής για την κοινωνία, φαίνεται ακόμα να υπάρχουν νέοι που θέλουν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Ο Κλεάνθης Κουτσόφτας είναι ένας από αυτούς, με γερό κομματικό βιογραφικό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, για το ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ στην επαρχία Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Φίλες και Φίλοι,

Σε πρωτοφανές κλίμα αβεβαιότητας ως προς την ανθρώπινη επιβίωση μας από την πανδημία, την οικονομική επιβίωση από την κρίση, την κοινωνική ανισότητα και την αποσάθρωση του πολιτικού μας κατεστημένου, η χώρα μας πορεύεται σε βουλευτικές εκλογές.

Η ανοχή και η αποχή όμως δεν είναι η απάντηση αλλά ούτε και η θεραπεία στα προβλήματα. Από τη κοιτίδα της νέας γενιάς, οφείλουμε να αναζητήσουμε τους σημαιοφόρους της νέας προσπάθειας. Γιατί κάνοντας τις ίδιες επιλογές, δεν μπορείς να αναμένεις διαφορετικό αύριο.

Η συμμετοχή μου στα κοινά άρχισε από τα μαθητικά μου χρόνια. Είχα την τιμή να είμαι στην Προεδρία της Κυπριακής Παιδοβουλής, εκλέγηκα στην Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών, στην Προεδρία της ΦΠΚ Πρωτοπορίας ΗΒ , στην Προεδρία της Φοιτητικής Ένωσης Ηνωμένου Βασιλείου Ε.Φ.Ε.Κ και τα τελευταία χρόνια στην Προεδρία της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Essex και ασκώ μάχιμη δικηγορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Γνωρίζω από οικογενειακά βιώματα τι σημαίνει να αναμένεις την πληρωμή του ανεργιακού επιδόματος, να προσπαθείς να διατηρήσεις μια οικογενειακή επιχείρηση, να κάνεις σωστούς υπολογισμούς για να πληρωθούν δόσεις και υποχρεώσεις. Προβλήματα της κάθε οικογένειας. Αγωνίες της κάθε γενιάς. Προκλήσεις για όλους όσους επιθυμούν και τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Προσκλήσεις που απευθύνω στον κάθε ένα από εσάς για την συνδιαμόρφωση ενός κοινού ρεαλιστικού και αδιάφθορου αγώνα.

Αυτή την πολιτική υπερασπίζομαι που δεν ψάχνει το πολιτικό όφελος αλλά ικανοποιεί την ανάγκη για επίλυση μικρών, ορατών και κραυγαλέων προβλημάτων. Ο ρόλος των νέων δεν είναι να συμπληρώνουμε τα ψηφοδέλτια.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα, εμείς η νέα γενιά, να πάρουμε το μέλλον στα δικά μας χέρια. Ένα μέλλον που αρμόζει σε εμάς, τα παιδιά μας και στην ακρωτηριασμένη μας πατρίδα.Ήρθε η ώρα, να ξυπνήσουμε από το λήθαργο της απάθειας και της οθόνης του κινητού, να αφήσουμε τους καναπέδες και τις καφετέριες και να σηκώσουμε τα μανίκια.

Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει, να αναλάβουμε το ιστορικό βάρος της ευθύνης και να μην περιμένουμε από άλλους να το πράξουν για μας.Αυτό το ενεργειακό και ψυχικό απόθεμα θέλω να βάλω στην πολιτική την επόμενη μέρα των εκλογών. Με νέες αντιλήψεις, εκσυγχρονισμένες προτάσεις, δυναμισμό και εργατικότητα. Απλά και αληθινά να κάνουμε τα θέλω μας πράξη.

Είμαι ένας από εσάς. Αποφάσισα να διεκδικήσω την εκπροσώπησή σας στη Βουλή και να γίνω η δική σας φωνή. Δεν σας ζητώ να με ψηφίσετε απλά, αλλά μαζί να συμπορευτούμε με ένα κοινό όραμα για την Νέα Γενιά και την Αμμόχωστο.Μαζί να καθορίσουμε το αύριο.

Μαζί να φέρουμε νέα πολιτική κουλτούρα και νοοτροπία. Μαζί να κάνουμε πράξη την ανανέωση.

#koutsoftas#vgainoumemprosta».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s