Στις 214 οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19 το τελευταίο 24ωρο

Σε 210 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 12.773 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως για την μη χρήση προστατευτικής μάσκας και τη μη αποστολή sms.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.566 έλεγχοι και προέκυψαν 47 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 4.379 έλεγχοι με 61 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.111 έλεγχοι με 39 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.061 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.237 έλεγχοι με 31 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 830 με 2 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 1.203 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 317 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.

Από τους 12.773 ελέγχους οι 69 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους  δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s